Facebook

Sarah van Emst
Sarah van Emst17 uren geleden
••𝐒𝐚𝐫𝐚𝐡 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥!••
Sarah en haar Belgische 🇧🇪 partner Di Girolami hebben de finale van het ITF W15 dubbeltoernooi in het Spaanse Telde behaald. In een spannende wedstrijd werd in de super tiebreak afgerekend met het Zweedse koppel Bjork / Nylander: 5-7 6-4 10-8!

In de finale spelen de dames tegen het Nederlands 🇳🇱/ Tsjechische 🇨🇿 koppel: Visscher / Bayerlova.

In de enkel kwam Sarah vandaag helaas tekort tegen de Spaanse Maria Garcia Cid: 6-7 3-6.

#ITF #WTA #W15 #Telde

Sarah van Emst2 dagen geleden
**𝐒𝐚𝐫𝐚𝐡 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐯𝐨𝐥 𝐢𝐧 𝐝𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥 𝐦𝐞𝐭 𝐁𝐞𝐥𝐠𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫**
Vandaag stond voor Sarah de eerste wedstrijd op het programma in het dubbeltoernooi. Omdat Sarah en haar Belgische partner Tilwith Di Girolami als tweede geplaatst zijn, hadden ze in de eerste ronde een bye. De eerste wedstrijd was daarmee dus gelijk de kwartfinale.

De tegenstanders Marina Benito (Sarah haar tegenstander in de enkel) en Prisha Vyas uit de VS konden niet voldoende tegenstand bieden. Sarah en Tilwith wonnen overtuigend met 6-1 6-3.

De tegenstanders in de halve finale staan nog op de baan!

#ITF #WTA #W15 #Telde #grancanaria #doubles

Sarah van Emst3 dagen geleden
**𝐒𝐚𝐫𝐚𝐡 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐭𝐯𝐚𝐫𝐞𝐧𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭**
Sarah is begonnen aan het vierde achtereenvolgende toernooi op Gran Canaria. Bij het volgende ITF W15 toernooi in Telde is Sarah gestart met haar enkeltoernooi. Tegen de Spaanse Marina Benito kwam Sarah niet in de problemen: 6-3 6-1.

Sarah doet ook mee in de dubbel met de Belgische Tilwith Di Girolami. Het koppel is als tweede geplaatst en heeft een bye voor de eerste ronde.

#ITF #WTA #W15 #Telde #grancanaria

The Indian Maharadja sportswear HEAD Tennis Tennis Academy Bogtstra&Kockx KNLTB Tennis 📸 Marleen Fouchier fotografie
Sarah van Emst6 dagen geleden
••𝐈𝐓𝐅 𝐖𝟏𝟓 𝐃𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥𝐭𝐢𝐭𝐞𝐥 𝐓𝐞𝐥𝐝𝐞••
YES! Heel mooi nieuws uit Gran Canaria: Sarah en Isis hebben de dubbeltitel gepakt bij het ITF W15 toernooi in het Spaanse Telde. In de finale was het Nederlands koppel te sterk voor de Belgisch 🇧🇪/Franse 🇫🇷 combinatie Di Girolami / Petretic: 6-4 2-6 10-2!

Voor Sarah een mooie revanche want afgelopen week was dit koppel verantwoordelijk voor uitschakeling in de halve finale. Aankomende week vormt Sarah samen met de Belgische een dubbelkoppel. Dit is weer een mooie beloning voor een goede week tennis!

#ITF #WTA #W15 #Telde 🏆🥇

Sportclub Houten #VHBstrafpleiters #tmalogistics TrapXpress Traprenovatie Cordupack BV Fysio De Dobbe Jansma Versgroothandel Advice creatief digitaal bureau Profile Kalvenhaar Zwolle Security Today Reuvers Sport Autobedrijf Bert Wieten
Sarah van Emst7 dagen geleden
••𝐃𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐞!••
Sarah en Isis-Louise Van den Broek zijn doorgedrongen tot de finale in het dames dubbeltoernooi in Telde. In de halve finale van het ITF W15 toernooi rekende het koppel in een spannende driesetter af met het koppel Matsuda/ Seibold: 0-6 7-5 10-8!

In de finale wacht het Belgisch / Franse koppel Di Girolami / Petretic. Dit koppel was afgelopen week verantwoordelijk voor de uitschakeling van Sarah en Annelin in de halve finale. Tijd voor revanche!

Sarah van Emst1 week geleden
••𝐇𝐚𝐥𝐯𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐮𝐛𝐛𝐞𝐥… 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫••
Vandaag weer twee wedstrijden voor Sarah, net als gisteren. In de enkel kwam Sarah uit tegen Joelle Lily Sophie Steur (arme scheidsrechter). Sarah trok na een spannende driesetter helaas aan het kortste eind. Het lukt in de tweede set niet om het voordeel te behouden: 6-3 5-7 3-6.

In de dubbel kwamen Sarah en Isis, die na een marathon enkelpartij wel als winnaar van de baan stapte (7-6 4-6 6-4), uit tegen het Zweedse koppel Johansson / Nylander. Het Nederlandse koppel won deze pot 7-5 6-2 en staan daarmee in de halve finale van het dubbeltoernooi.