Facebook

Sarah van Emst
Sarah van Emst
Thanks BIDI BADU voor de nieuwe tenniskleding en Joรซl ten Hove van Gelre Racketshop voor het mogelijk maken! #tennis #bidibadu #bidibadutennis #outfit
Sarah van Emst
Sarah van Emst
**๐‘๐Ž๐”๐“๐„ ๐๐€๐€๐‘ ๐ƒ๐„ ๐–๐“๐€ ๐“๐Ž๐”๐‘**
Dat is de droom van Sarah en daarmee ook gelijk de titel van de crowd funding via het Yvonne van Gennip Sport Talentfonds! Voor de provincie Overijssel werd het Talentboek Overijssel opgezet met regiopartners als Topsport Overijssel De Beste JIJ, powered by Topsport Overijssel OCON Sportmedische kliniek Pro-F Professionele Fysiotherapie en Provincie Overijssel. Een fantastisch platform waar jonge sporttalenten en teams geld kunnen ophalen om hun dromen waar te maken.

Wij zijn ontzettend blij dat het doel wat wij gesteld hebben voor ๐Ÿ๐Ÿ๐ŸŽ% behaald is, alles te danken aan 21 individuele en bedrijf gerelateerde donaties wat neerkomt op: โ‚ฌ ๐Ÿ“.๐Ÿ’๐Ÿ—๐ŸŽ,-.

Voor Sarah is het nog wachten totdat de corona-maatregelen verder versoepeld worden en haar topsport weer op wedstrijdniveau beoefend kan worden. In de tussentijd blijft Sarah keihard trainen bij Cse zwolle en de Bogtstra & Kempers tennis academy van Tjerk Bogtstra en Tom Kempers!

๐๐ž๐๐š๐ง๐ค๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ข๐ž ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง!

Partners: Kader, bureau voor Kwaliteitszorg Autobedrijf Bert Wieten Specialist in Hyundai Reuvers Sport #TMALogistics PS Koeltechniek Jansma Versgroothandel TrapXpress Traprenovatie Cordupack BV KroeseWevers Profile Kalvenhaar Zwolle Advice creรซert impact Gerretsen Wijhe Van Doorn Beveiliging Vleesbedrijf P. van Essen #IntermezzoMeat
Sarah van Emst
Sarah van Emst
**๐ƒ๐Ž๐„๐‹ ๐๐„๐‘๐„๐ˆ๐Š๐“!**
Als sporter stel je doelen: waar wil ik staan aan het eind van het jaar? Hoeveel ben ik gegroeid in mijn spel, fysiek en waar sta ik op de ranglijst? Hoeveel titels heb ik behaald in de enkel en dubbel? Wij hadden ons als doel gesteld om in een half jaar โ‚ฌ5.000,- op te halen. Realistisch? Eerder ambitieus! We hebben de mijlpaal een paar keer bijgesteld, maar we hebben het doel รฉn meer bereikt.

Want naast enorm welkome financiรซle steun hebben we ook nieuwe sponsors, een groter netwerk, brede interesse en veel mensen die het motto ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐žฬ๐žฬ๐ง ๐๐ซ๐จ๐จ๐ฆ een warm hart toedragen bereikt!

De crowd funding via het #YVGTF staat nog tot ๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ open. Dus wil jij individueel of met jou bedrijf nog een bijdrage leveren aan Sarah haar droom, dan kan dat nog!

https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/tennis/route-naar-de-wta-tour.html

#sameneendroom #crowdfunding #nog22dagen De Beste JIJ, powered by Topsport Overijssel #talentboek #yvgtf

Reuvers Sport Kader, bureau voor Kwaliteitszorg Autobedrijf Bert Wieten Specialist in Hyundai Advice creรซert impact TrapXpress Traprenovatie Cordupack BV Jansma Versgroothandel PS Koeltechniek Gerretsen Wijhe Vleesbedrijf P. van Essen Van Doorn Beveiliging Profile Kalvenhaar Zwolle KroeseWevers #TMALogistics #intermezzomeat
Sarah van Emst
Sarah van Emst is at Zwolle Stadshagen.
Zwolle Stadshagen
Hebben jullie de tennis ๐ŸŽพ ook even ingeruild voor โ›ธ? Ik wel! Even genieten van het โ„๏ธโ›„๏ธโ˜ƒ๏ธ๐Ÿ›ท! Maar hopelijk snel weer op de tennisbaan lekker knallen!

#sameneendroom #tennis #winter #schaatsen #sneeuwpret

PS Koeltechniek Cordupack BV Van Doorn Beveiliging Jansma Versgroothandel Kader, bureau voor Kwaliteitszorg Gerretsen Wijhe Reuvers Sport Vleesbedrijf P. van Essen Profile Kalvenhaar Zwolle Advice creรซert impact TrapXpress Traprenovatie KroeseWevers Autobedrijf Bert Wieten Specialist in Hyundai #TMALogistics #intermezzomeat
Sarah van Emst
Sarah van Emst
Gaaf Sarah haar interview over haar droom staat online bij ALLsportsradio!

#sameneendroom
Sarah van Emst
Sarah van Emst
**๐๐’ ๐Š๐จ๐ž๐ฅ๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ž๐ค ๐ƒ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ซ: ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ง๐ฌ๐จ๐ซ๐›๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ!**
Afgelopen maandag ging Sarah op bezoek bij PS Koeltechniek! Voor de kerst waren de eerste contacten al gelegd, maar een face-2-face contact met directeur Hans van Zuidam was er nog niet geweest. Afgelopen maandag heeft Sarah zich aan Hans gepresenteerd en hebben ze het gehad over Sarah haar droom en passie. Hans was direct enthousiast. Enorm blij zijn wij dat PS Koeltechniek Sarah steunt met haar droom!

Over ๐๐’ ๐Š๐จ๐ž๐ฅ๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ž๐ค ๐ƒ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ซ ๐๐•
PS Koeltechniek Deventer B.V. is reeds vanaf 1988 werkzaam op het gebied van koudetechniek en klimaatbeheersing en wij mogen met recht zeggen dat wij u op dit gebied vakkundig en betrouwbaar verder kunnen helpen. Het familiebedrijf telt 16 vaste, goed opgeleide enthousiaste medewerkers.

#nieuwesponsor #sameneendroom #pskoeltechniek #crowdfunding #sponsoren #debestejij