Mijn route naar de top

Ik geloof in mijn droom!

Het is mijn droom om proftennisser te worden. Om mee te draaien in het WTA Circuit op grote internationale toernooien. Deze droom wordt alleen werkelijkheid als ik daar keihard voor werk. Ik heb daar enorm veel vertrouwen in, maar met vertrouwen alleen ben ik er nog niet.

Ik krijg enorme veel steun van mijn ouders, zusje, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vrienden. Samen met hun vier ik mijn successen, maar samen verwerken wij ook de verliespartijen!

Ik heb de middelen er ook voor nodig, denk maar aan: tennisrackets, snaren, grips, tennistas, kledingtas, kleding en schoenen. Uiteraard let ik ook goed op mijn voeding om optimaal te presteren. Het plaatje is daarmee nog niet compleet.

Ik zoek ook financiële steun. Topsport kost veel geld. Denk maar aan trainingen, privétraining, toernooien, inschrijfgeld, reiskosten en overnachtingen. Elk bedrag is daarbij welkom en geeft mij de basis voor dit jaar en volgende jaren. Een volledig seizoen kost rond de €10.000. Omdat ik probeer te groeien van Nederlandse Jeugdranglijsttoernooien, naar de Tennis Europe en internationale ITF toernooien zullen de kosten oplopen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te sponsoren als bedrijf? Neem dan contact met ons op. Je kunt mij ook helpen door onderdeel te worden van de vrienden van Sarah.

Met jouw steun zet ik weer een extra stap richting mijn droom:

Proftennisser op het WTA circuit!