Mijn sponsoren

The Indian Maharadja – Nederland

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs.

In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken. Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding van topkwaliteit.

Website: www.indianmaharadja.nl

Head Tennis

HEAD is in het decennium van 2011 tot 2021 verreweg het meest succesvolle racketmerk in het herentennis geweest, met meer dan 50 procent van de leidende titels gewonnen in het professionele spel. De rackets die door een reeks verschillende spelers worden onderschreven – van de grootse Alexander Zverev tot de allround schittering van Novak Djokovic – zijn gebruikt om een ​​verbazingwekkende reeks trofeeën over de hele wereld en op verschillende ondergronden te winnen.

Website: www.head.com

TMA Logistics – Amsterdam – Ruijgoordweg 100

TMA Logistics is met 3 multi-purpose terminals in Amsterdam, Beverwijk en Velsen de flexibele logistieke draaischijf in Noord-Holland. Met trimodale ontsluiting verbindt TMA het directe Europese achterland en China met shortsea bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Finland. De strategisch gelegen terminals zijn congestie-arm en liggen direct aan belangrijke rijks-, spoor en waterwegen. Of het nu gaat om containers, breakbulk, projectlading of RoRo onze ervaren medewerkers laten uw logistiek vloeien.

Website: www.tmalogistics.nl

Vlug Huisman Bischop

Vlug Huisman Bischop Strafpleiters – Deventer – Sluisstraat 8

Vlug Huisman Bischop Strafpleiters

Vlug Huisman Bischop Strafpleiters is een advocatenkantoor in Deventer, gespecialiseerd in strafrecht. Al onze advocaten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Aan het lidmaatschap van deze vereniging zijn deskundigheidsvereisten verbonden, waaronder het volgen van een intensieve specialisatieopleiding. Met vier strafrechtspecialisten zijn we een van de grootste, volledig in het strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoren buiten de Randstad.

Website: www.vrijpleiters.nl

Sportclub Houten – Pelweg 7 – Houten

Sportclub Houten

Of je nu komt voor padel, tennis of squash, Sportclub Houten is de ideale sportomgeving om heerlijk op je gemak een balletje te slaan! De mogelijkheid van indoor en outdoor zorgt ervoor dat je altijd jouw favoriete racketsport kunt spelen!

Wil je voor het spelen een hapje eten of liever achteraf gezellig borrelen en de wedstrijd nabespreken tijdens de 3e helft, onze horecamedewerkers ontvangen je graag.

Website: www.sportclubhouten.nl

TrapXpress Traprenovatie – Zwolle – Rietveldstraat 22

TrapXpress Traprenovatie

U heeft een fijne woning, maar laat de uitstraling van uw bestaande trap te wensen over? Traprenovatie van TrapXpress is een duurzame, snelle oplossing die zo goed als direct zorgt voor een frisse, eigentijdse uitstraling van de oude trap. Uw trap wordt weer één met uw huis, wordt onderhoudsarm en verhoogd het woonplezier.

Website: www.trapxpress.nl

G. Jansma Wijhe BV – Versgroothandel – Wijhe – Industrieweg 10

G. Jansma Wijhe BV – Versgroothandel

G. Jansma Wijhe BV is dé regionale versgroothandel van Overijssel en Gelderland.Vanuit Wijhe (Overijssel) bezorgen we met onze eigen koelwagens een breed en diep assortiment vers vlees, vleeswaren, brood-, toast- en maaltijdsalades, barbecueproducten, kaas, kruiden, specerijen, regionale en internationale (vleeswaren) specialiteiten binnen een straal van zo’n 75 kilometer en daarbuiten. We kunnen daardoor snel en flexibel opereren.

Website: www.jansmaversgroothandel.nl

Cordupack BV – Stoutenburg-Noord – Zwarte Goorderweg 1A

Cordupack BV

Uw verpakkings- of kartonnen doos op maat kopen doet u bij ons. Wij bieden een zeer snelle levering, veel verschillende mogelijkheden en deskundig advies op maat bij uw bestelling. Golfkarton dozen op maat, kartonnen- en verpakkingsdozen behoren tot de mogelijkheden en deze bestelt u dan ook eenvoudig bij Cordupack.

Website: www.cordupack.nl

Fysiotherapie De Dobbe – Zwolle – De Dobbe 21

Fysiotherapie De Dobbe

Wij zijn een zeer veelzijdige fysiotherapiepraktijk in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor allerlei problemen. Onder meer rug-, gewrichts- en spierklachten. Maar denk ook aan revalidatie vanwege long- en hartproblemen. En aan behandelingen na een operatie. Binnen de praktijk zijn alle specialisaties van de fysiotherapie vertegenwoordigd. Samen werken wij aan uw herstel, zodat u zo snel mogelijk van uw klachten af komt. Wij hebben goede contacten in verschillende wijken in Zwolle. Zo werken wij samen met huisartsen, Buurtzorg en specialisten in de Isala klinieken.

Website: www.dedobbe.nl

Reuvers Sport Speciaalzaak – Zwolle – Assendorperstraat 126

Reuvers Sport is een sportspeciaalzaak en al meer dan 88 jaar een begrip in Zwolle en omgeving. Marco en Ariane, zijn de 3de generatie eigenaren en worden bijgestaan door Elselien en Anja. Reuvers Sport Speciaalzaak geeft u een gedegen advies op basis van vakkennis en jarenlange ervaring. Zo is Reuvers Sport Speciaalzaak gespecialiseerd op het gebied van tennis, voetbal, badminton, fitness, running, turnen, ballet, zwemmen en indoorsporten. Verder slijpen we in de winterperiode schaatsen en hebben we een ruime collectie schaatsen van Raps en Zandstra.

Wij verkopen producten van prima kwaliteit en een goede prijsverhouding.

Website: www.reuverssport.nl

Autobedrijf Bert Wieten Specialist in Hyundai – Zwolle – Boeierweg 11

Autobedrijf Bert Wieten is gevestigd in Zwolle en heeft al ruim 30 jaar ervaring. Ons autobedrijf in Zwolle is specialist in Hyundai én specialist in occasions. Onze specialisaties worden constant op hoog niveau gehouden. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wilt u een andere auto kopen? Wij zijn het juiste adres in Zwolle. Ook voor een auto van elk ander merk kunt u bij Autobedrijf Bert Wieten terecht.

Autobedrijf Bert Wieten levert sinds 1988 de allerbeste service. Geen wonder, want met ons team van vakmensen bieden wij niet alleen de modernste oplossingen. Wij zijn ook nog eens ontzettend scherp geprijsd!

Website: www.bertwieten.nl

Advice Creëert Impact – Wijhe – Stationsweg 25a

Advice creëert impact!

Wij zijn hét bureau voor boodschap, beeld en bereik. Wilt u een blijvende indruk achterlaten bij uw doelgroep, maar weet u niet hoe? Advice weet raad. Door de strategische inzet van concept en creatie, online marketing en content heeft uw boodschap meer impact. Dat is wat we doen. Zo maken we marketingdoelen bereikbaar en bedrijven succesvol. In een overvol media-landschap zetten we u op voorsprong. Maak meer impact!

Website: www.advice.nl

Profile Car & Tyreservice Kalvenhaar – Zwolle – Gasthuisdijk 2

Profile Car & Tyreservice Kalvenhaar

Profile Kalvenhaar is een familiebedrijf, dat in 1953 onder de naam DEBON is gestart. Al vanaf dat moment, zijn wij hyperspecialist in banden en velgen voor personenauto’s, bestelwagens, aanhangers, trucks, landbouw en industrie.

Daarnaast zijn wij een onafhankelijk allround autoservicebedrijf, dat hoogwaardig onderhoud biedt voor zowel personenauto’s, bestelwagens en aanhangers.

Website: www.kalvenhaar.nl

InspiratieLoods – Zwolle – Schoenerweg 1

InspiratieLoods – van bekaf naar bevlogen

Wanneer eigen waarden, authenticiteit en autonomie onder druk komen te staan, en je niet meer in staat bent de beste versie van jezelf te zijn, raak je uit balans en ontstaat er stress. Langdurige stress kan leiden tot overspannenheid, fysieke klachten, burn out en/of vermoeidheid.

Wij zijn Kim en Jos. Zoek je begeleiding bij stress of burn out? Een multidisciplinair team behandeld mensen die hinder ondervinden van stress klachten, fungeert als spiegel en brengt mensen in beweging.

InspiratieLoods inspireert mensen om op zoek te gaan naar intrinsieke drijfveren en stuurt aan op het nemen en behouden van eigen regie

Website: InspiratieLoods

Security Today – Zwolle – Paxtonstraat 8

Security Today

Welkom bij Security Today in Zwolle, bij ons kunt u terecht voor alle diensten die met veiligheid te maken hebben. Wij hebben Security oplossingen voor onder andere: evenementen beveiliging, object beveiliging , alarm opvolging, mobiele surveillance, camera systemen, hondenbeveiliging en consultancy. Security Today is gevestigd in Zwolle.