Mijn sponsoren

Reuvers Sport Speciaalzaak – Zwolle – Assendorperstraat 126

Reuvers Sport is een sportspeciaalzaak en al meer dan 88 jaar een begrip in Zwolle en omgeving. Marco en Ariane, zijn de 3de generatie eigenaren en worden bijgestaan door Elselien en Anja. Reuvers Sport Speciaalzaak geeft u een gedegen advies op basis van vakkennis en jarenlange ervaring. Zo is Reuvers Sport Speciaalzaak gespecialiseerd op het gebied van tennis, voetbal, badminton, fitness, running, turnen, ballet, zwemmen en indoorsporten. Verder slijpen we in de winterperiode schaatsen en hebben we een ruime collectie schaatsen van Raps en Zandstra.

Wij verkopen producten van prima kwaliteit en een goede prijsverhouding.

Website: www.reuverssport.nl

Autobedrijf Bert Wieten Specialist in Hyundai – Zwolle – Boeierweg 11

Autobedrijf Bert Wieten is gevestigd in Zwolle en heeft al ruim 30 jaar ervaring. Ons autobedrijf in Zwolle is specialist in Hyundai én specialist in occasions. Onze specialisaties worden constant op hoog niveau gehouden. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wilt u een andere auto kopen? Wij zijn het juiste adres in Zwolle. Ook voor een auto van elk ander merk kunt u bij Autobedrijf Bert Wieten terecht.

Autobedrijf Bert Wieten levert sinds 1988 de allerbeste service. Geen wonder, want met ons team van vakmensen bieden wij niet alleen de modernste oplossingen. Wij zijn ook nog eens ontzettend scherp geprijsd!

Website: www.bertwieten.nl

Kader, bureau voor kwaliteitszorg: certificatie advies & opleidingen!

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. ontzorgt en helpt om uw organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. We helpen u vooruit! Gestart in 1994, is Kader anno 2019 een organisatie met ruim 115 medewerkers verdeeld over drie Business units: Managementsystemen & Certificatie, HSE Management en Opleidingen.

Kader viert in 2019 haar 25-jarig bestaan.

Website: www.kader.nl

TMA Logistics – Amsterdam – Ruijgoordweg 100

TMA Logistics is met 3 multi-purpose terminals in Amsterdam, Beverwijk en Velsen de flexibele logistieke draaischijf in Noord-Holland. Met trimodale ontsluiting verbindt TMA het directe Europese achterland en China met shortsea bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Finland. De strategisch gelegen terminals zijn congestie-arm en liggen direct aan belangrijke rijks-, spoor en waterwegen. Of het nu gaat om containers, breakbulk, projectlading of RoRo onze ervaren medewerkers laten uw logistiek vloeien.

Website: www.tmalogistics.nl

Advice Creëert Impact – Wijhe – Stationsweg 25a

Advice creëert impact!

Wij zijn hét bureau voor boodschap, beeld en bereik. Wilt u een blijvende indruk achterlaten bij uw doelgroep, maar weet u niet hoe? Advice weet raad. Door de strategische inzet van concept en creatie, online marketing en content heeft uw boodschap meer impact. Dat is wat we doen. Zo maken we marketingdoelen bereikbaar en bedrijven succesvol. In een overvol media-landschap zetten we u op voorsprong. Maak meer impact!

Website: www.advice.nl

TrapXpress Traprenovatie – Zwolle – Rietveldstraat 22

TrapXpress Traprenovatie

U heeft een fijne woning, maar laat de uitstraling van uw bestaande trap te wensen over? Traprenovatie van TrapXpress is een duurzame, snelle oplossing die zo goed als direct zorgt voor een frisse, eigentijdse uitstraling van de oude trap. Uw trap wordt weer één met uw huis, wordt onderhoudsarm en verhoogd het woonplezier.

Website: www.trapxpress.nl

Van Doorn Beveiliging BV – Zwolle – Paxtonstraat 8

Van Doorn Beveiliging BV

Welkom bij Van Doorn Beveiliging in Zwolle, bij ons kunt u terecht voor alle diensten die met veiligheid te maken hebben. Wij hebben Security oplossingen voor onder andere: evenementen beveiliging, object beveiliging , alarm opvolging, mobiele surveillance, camera systemen, hondenbeveiliging en consultancy. Van Doorn Beveiliging is gevestigd in Zwolle.

Website: www.vandoornbeveiliging.com

Cordupack BV – Stoutenburg-Noord – Zwarte Goorderweg 1A

Cordupack BV

Uw verpakkings- of kartonnen doos op maat kopen doet u bij ons. Wij bieden een zeer snelle levering, veel verschillende mogelijkheden en deskundig advies op maat bij uw bestelling. Golfkarton dozen op maat, kartonnen- en verpakkingsdozen behoren tot de mogelijkheden en deze bestelt u dan ook eenvoudig bij Cordupack.

Website: www.cordupack.nl

Profile Car & Tyreservice Kalvenhaar – Zwolle – Gasthuisdijk 2

Profile Car & Tyreservice Kalvenhaar

Profile Kalvenhaar is een familiebedrijf, dat in 1953 onder de naam DEBON is gestart. Al vanaf dat moment, zijn wij hyperspecialist in banden en velgen voor personenauto’s, bestelwagens, aanhangers, trucks, landbouw en industrie.

Daarnaast zijn wij een onafhankelijk allround autoservicebedrijf, dat hoogwaardig onderhoud biedt voor zowel personenauto’s, bestelwagens en aanhangers.

Website: www.kalvenhaar.nl

PS Koeltechniek & Klimaatbeheersing – Deventer – Maagdenburgstraat 40

PS Koeltechniek & Klimaatbeheersing

PS Koeltechniek Deventer B.V. is reeds vanaf 1988 werkzaam op het gebied van koudetechniek en klimaatbeheersing en wij mogen met recht zeggen dat wij u op dit gebied vakkundig en betrouwbaar verder kunnen helpen. Het familiebedrijf telt 16 vaste, goed opgeleide enthousiaste medewerkers.

Website: www.ps-koeltechniek.nl

G. Jansma Wijhe BV – Versgroothandel – Wijhe – Industrieweg 10

G. Jansma Wijhe BV – Versgroothandel

G. Jansma Wijhe BV is dé regionale versgroothandel van Overijssel en Gelderland.Vanuit Wijhe (Overijssel) bezorgen we met onze eigen koelwagens een breed en diep assortiment vers vlees, vleeswaren, brood-, toast- en maaltijdsalades, barbecueproducten, kaas, kruiden, specerijen, regionale en internationale (vleeswaren) specialiteiten binnen een straal van zo’n 75 kilometer en daarbuiten. We kunnen daardoor snel en flexibel opereren.

Website: www.jansmaversgroothandel.nl

Intermezzo Meat – Vleesbedrijf – Enschede – Midzomerweg 12B

Intermezzo Meat – Vleesbedrijf

Intermezzo Meat is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, met klanten zowel nationaal als internationaal.

Wij verkopen misschien wel de lekkerste spareribs, dankzij het gebruik van goed vlees, onze unieke smaakvolle marinade recepten en de nieuwste technieken voor het garen. Bovendien werken wij samen met sterke partners. Samen streven wij naar de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Website: www.intermezzomeat.com

KroeseWevers – Deventer – Hanzeweg 1B

KroeseWevers

KroeseWevers heeft als accountantskantoor alles in huis voor de ondernemer. Met meer dan 400 adviseurs en accountants en meer dan 40 jaar ervaring ondersteunen en adviseren wij u op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel, salaris, subsidies en andere ondernemersvraagstukken.

Website: www.kroesewevers.nl

Gerretsen Wijhe – Houtbewerkingsmachines – Wijhe – Industrieweg 7

Gerretsen Houtbewerkingsmachines

Tegenwoordig bent u als ondernemer niet meer op zoek naar enkel een machine, maar zoekt u een leverancier die een totaaloplossing kan bieden voor al uw productievraagstukken. Met een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige machines, installaties en diensten is Gerretsen Wijhe uw partner.

Website: www.gerretsen.nl

Vleesbedrijf P. van Essen – Raalte – Praamstraat 15

Vleesbedrijf P. van Essen

In 1992 begon Paul van Essen met zijn eigen Vleesbedrijf P. van Essen. Dankzij een achtergrond als slager weet hij alles als het gaat om vlees, vleesproducten en vleesbewerking. In eigen beheer produceerde hij zelfstandig worst, vleeswaren, pan klaar-artikelen en producten in het zuur. Zijn klanten waren marktslagers aan wie hij het hele assortiment kon leveren. Gaandeweg kwamen daar ook grossiers en groothandels bij. Inmiddels levert Vleesbedrijf P. van Essen aan klanten door heel Nederland.

Website: www.vleesbedrijf-vanessen.nl